Anna Puun päiväkirja vol. 5.

Tiesittekö, että kesä on Suomen nopein vuodenaika? Muistan kun silloin joskus ala-asteella kesäloma tuntui puoli-ikuisuudelta ja syksyllä oli kuin uusi ihminen koulujen taas alkaessa. Kesä alkaa kohta olla lopuillaan, eikä se ole suinkaan mennyt lomaillessa, enkä myöskään tunne olevani uudistunut ihminen syksyn uhkaavasti lähestyessä…

Olen onneksi ehtinyt käydä muutaman kerran mökillä oleilemassa, mutta muuten kesä on mennyt keikkojen parissa; sekä omien että muiden artistien. Ja minkälaisia keikkoja! Voinen sanoa, että Suomi on tullut aika tutuksi lyhyessä ajassa, ja monesta aiemmin tuntemattomasta paikasta olen saanut ihania muistoja säilytettäväkseni. Monet keikkapaikat ovat yllättäneet positiivisesti ja usein näyttää olevan, että mitä pienempi paikkakunta sitä innokkaampi ja sydämellisempi yleisö on. Usein on kysytty mikä keikka on ollut kesän paras. Vastaan tähän, ettei keikkoja voi pistää paremmuusjärjestykseen, sillä kaikki on minulle vielä niin uutta, että kaikki keikat ovat tärkeitä ja opettavaisia. On ollut yömyöhään alkavia baarikeikkoja, konsertinomaisia päiväkeikkoja, ostoskeskuskeikkaa ja tietysti kun kesästä on kyse, niin festivaalikeikkoja, missä olen päässyt nauttimaan myös muiden bändien keikoista.

En osaa sanoa, kuinka monta kilometriä on tullut istuttua keikkabussissa tämän kesän aikana, mutta soutaessani Sulkavalla 11. heinäkuuta totesin, että jotain hyötyä bussissa istumisesta on ollut, sillä takamus ei puutunut viiden tunnin soutu-urakan aikana juuri lainkaan! Keikkabussissa istuttujen tuntien aikana olemme myös tiivistyneet bändin ja tekniikan poikien kanssa hyvin toimivaksi ja erinomaisesti keskenämme toimeentulevaksi tiimiksi. Hauskaa on riittänyt!

Tämä viikon perjantaina suuntaamme uuden keikkabussimme (Pyllymäki on nyt historiaa…) kanssa Jalasjärvelle Aukustirokkiin ja lauantaina pääsen nauttimaan ystävieni häistä. Nähdään tulevilla keikoilla ja kiitos kaikille tähänastisista mahtavista keikkaelämyksistä!

Kuva: Jere Satamo

 

 

Kuva: Liuhu Seppälä

 

 

Kuva: Liuhu Seppälä 

 

 

Kuva: Liuhu Seppälä 

 

 

Kuva: Liuhu Seppälä 

 

Kuva: Liuhu Seppälä