Anna Puun toinen albumi on nimeltään Sahara!

Upea Anna Puu julkaisee toisen albuminsa 26. toukokuuta. Sahara –nimistä albumia on työstetty saman tekijätiimin kanssa kuin ensimmäistäkin; Anna Puun mukana olivat Jukka Immonen, Knipi sekä Lasse Kurki. Levyn ensimmäinen single on nimeltään Riko minut, ja se saa ensisoittonsa perjantaina 16.4. YleX:llä klo 8. Kappale jaetaan heti ensisoiton jälkeen kaikille radioille. Single on Lasse Kurjen, Knipin, Mariskan ja Anna Puun yhteisestä kynästä syntynyt.    Anna bändeineen esittää Riko minut -singlen ensimmäistä kertaa livenä sunnuntaina 18.4. klo 20 alkavassa X Factor –ohjelmassa MTV3-kanavalla.  Anna Puun ensimmäinen albumi on myynyt tähän päivään mennessä noin 70 000 kappaletta. Se nousi heti julkaisuviikolla viime vuoden huhtikuussa listaykköseksi, ja ei ole tippunut listalta pois kertaakaan ilmestymisensä jälkeen. Anna Puun samanniminen albumi palkittiin vuoden 2010 Emma-gaalassa Vuoden Debyyttialbumina. Albumi sai myös Vuoden Popalbumin pystin. Lisäksi Anna pokkasi Emmat Vuoden Naissolistina ja Vuoden Tulokkaana.